Tečna ishrana

SKIOLD nudi sisteme za tečno hranjenje koji su veoma efikasni, a u isto vreme laki za korišćenje, pogodni za jednostavne sisteme sa samo jednim mešačem kao i za kompleksnije sisteme sa nekoliko mešača i tankova za hranu.

Tankovi za mešanje

Tankovi za mešanje imaju kapacitet zapremine od 1500 do 8000 litara. Tankovi su opremljeni automatskim sistemom za čišćenje. Kako bi se sprečile nesreće, postoji sigurnosni uređaj koji je postavljen na vrhu tanka. Tankovi su napravljeni tako da imaju dug vek trajanja i da pruže brzo i lako čišćenje.

Dovodne pumpe

Pumpe koje su napravljene od nerđajućeg čelika i sa motorima od 4,00 ili 5,5 kw, omogućavaju visoke performanse i operativnu pouzdanost.

Tečno mlevenje

Tečno mlevenje je jedinstven način kojim se rukuje sa vlažnim kukuruzom. Tečnost se dodaje u tank za tečno hranjenje pre samog mlevenja. Tečnost pomaže pri usitnjavanju kukuruza u mlinu i sprečava nagomilavanje materijala. Ukoliko želite da imate odličnu higijenu hrane, ovaj sistem je pravo rešenje, jer kad se mlevenje završi, sistem se sam čisti iznutra sa čistom vodom. Stoga se problemi  sa kondenzacijom i ostacima hrane uspešno izbegavaju.

Dovodni ventili za hranu

Mi nudimo čitav program  dovodnih ventila za hranu, koji podrazumevaju  dovodne ventile, sekcijske i kuglične ventile. Ventili su napravljeni od nerđajućeg čelika, odnosno opremljen je od nerđajućih kolena i nerđajucih vijaka što olakšava montiranje.  Gumena membrana je napravljena od dva sloja gume, visokog  kvaliteta i sa dugim životnim vekom.

Ukoliko možemo da Vam pomognemo u rastu i razvoju nekim svojim proizvodom ili uslugom – stojimo Vam na raspolaganju.